Obecny czas: Czw Wrz 09, 2010 18:27 p

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna
 Uwaga na prywatnosć! 
Autor Wiadomość
szczeniak
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Maj 09, 2009 18:27 p
Post Uwaga na prywatnosć!
Sytuacja ta jest na tyle poważna, iż myślę, że ludzie powinni o tym wiedzieć.

Jestem zarejestrowany na nowym forum SG - http://sadomania.pl Broniłem tam Pani przez jakiś okres czasu. W pewnym momencie ni stąd, ni zowąd jeden z użytkowników na końcu swojego postu napisał do mnie po imieniu. W następnym poście ich domina do mnie z teksem "mogę ci już mówić Adam". Potem pisali, iż mieli niezły ubaw oglądając moje zdjęcia (zwłaszcza dziewczyny z agencji). Wszyscy piszący zaczęli zwracać się do mnie po imieniu (nawet w tej chwili to robią na fetyszu). Oczywiście, jestem pewien, iż nie podawałem nikomu moich danych, jak się okazało nie jest to wina gmaila, bo jestem tam zarejestrowany na innym emailu. Po IP by mnie nie znaleźli, bo mam Neostradę. Natomiast mam antywirusa i firewalla, wiec konika trojańskiego wykluczam. Zresztą to skąd mają moje dane jest na tą chwilę bez różnicy, teraz to już musztarda po obiedzie. Jakkolwiek by nie było, na ich forum nie ma żadnego poszanowania dla prywatności. Jakby tego było mało, wczoraj wszedłem na naszą-klasę i co widzę? Osoby które ostatnio odwiedziły Twój profil: Manuela ***** lat 42 Bytom. Musiałem skasować konto na NK - tak dla pewności. Na fetyszu jeszcze mają czelność pisać, iż to Lady Nadia dała im to info, abym ich obwiniał za to i pisał na nich kłamstwa... No comments.

UWAŻAJCIE NA TAMTO FORUM. TYM BARDZIEJ, JEŚLI DO DOMINY (NIE WAŻNE JAKIEJ) CHODZICIE INCOGNITO (MACIE RODZINY I DZIECI).

Ta wielbiona przez Bytom domina ma już sprawę w sądzie za szantażowanie niewolnika! Jak ma w planach coś do mnie to może mieć drugą.

Uważajcie na siebie.

Pozdrawiam

Pią Cze 26, 2009 18:27 p
Administrator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Kraina Lady Nadii
Post Re: Uwaga na prywatnosć!
Przyłączam się do APELU!

skype. ADMIN_GRAND

Image

Profil Album osobistyWWW
kundel

Dołączenie: Wto Maj 12, 2009 18:27 p
SZOK SZOK
odpowiedzcie mi na pytanie
Co tym baranom to daje ...???????????????
sami chyba nie nadają się do niczego i nie wychodzą z domu stąd są omnibusami kompa !!!!!!

Każdy ma jakieś słabości
i niech to pozostanie TYLKO JEGO !!!!
Co to qrwa innych obchodzi
ojjj pod tym względem jestem bezwględny
i pokozakowałbym z nimi i nalał im do dupy !!!!!

sorki ale nie ogarniam tego !!!!!

oki
lubie lizać stópki -pupkę zadbanych kobiet -kręci mnie mnie to jak kobieta mnie dominuje
ale poza alkową jestem normalny !!
i moim zdaniem
jak oni rozkminili ciebie ty zrób to samo i nakop im do dupy !!!
jak potrzebujesz wsparcie jestem otwarty
niekiedy lubię takie klimaty

ale oki
w sexie lubię być zdominowany ;-)))))

reasumując
naprawdęnie ogarniam tego !!!

Administrator
Awatar użytkownika

misiek - ja też słyszałem że oni z tego słyną, do tego maja swoich cichych szpiegów na tym forum.

Niedługo będą porządki na FORUM! I coś z tym zrobię. To Forum jest dla miłośników BDSM a nie szpiegów i szukających sensacji, oszołomów.

A tak poza tym dodałem kilaka fotek, do Galerii ogólnej, myślę że Cie zainteresują.

skype. ADMIN_GRAND

Image

Profil Album osobistyWWW
kundel

Miejscowość: Otwock
mnie też nakręcali że jak zarejestruję się na tamtym forum to będę mógł pisać ze szpilką25. wypowiada się tam też kemintiri z fetyszu. wiem że gruba prowadzi przez swoje fora rekrutację młodych dziewczyn do burdelu i jak tylko jakaś małolatka dominująca albo uległa się tam zarejestruje to mańka nasyła swoje psy żeby ją werbowały. bardzo złe rzeczy słyszałem o tym bajzlu mańki ale nie będę o tym pisać bo sam tam nigdy nie byłem i nie mam zamiaru tego sprawdzać.

elo

jego fucha na osiedlu to latanie do sklepu chłopakom po browar.

w domu ma swoje królestwo. może się bezpiecznie, anonimowo wypowiadać w sieci.

BO W ŻYCIU NIE MA NIC DO POWIEDZENIA

elo!

Sob Cze 27, 2009 18:27 p
Profil WWW
pies
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Lip 18, 2009 18:27 p
Jesli zarejestrowales sie na ich forum, to mieli twojego maila. moze wpisali go w wyszukiwarke i znalezli twoje GG moze wpisali GG w wyszukiwarce w NK i doszli ze to TY stad mieli dane ze Adam. Nie mysleli chyba ze jestescie tak bezmyslni ze ktokolwiek uwierzy ze Lady Nadia udostepnia jakies dane?

Byc moze ktos pisal na priv do ciebie i chcial GG, moze dales komus gg myslac ze to kobieta, czy kolezanka, moze skajpa. i pewnie doszli do tego na NK. Ale to tez tylko spekulacje i domysly. W kazdym razie faktem jest ze trzeba uwazac. Mozna zniszczyc forum czy strone ale to i tak za chwile powstanie ponownie wiec to walka z wiatrakami, pozatym jesli bedziesz dla nich mily i uznasz ze nic sie nie stalo :) to beda bardziej wsciekli niz kiedy zobacza ze zabolal Ciebie ten ich cios.

Najtrudniej jest zacisnac zeby i przemilczec , podczas gdy piesc wola by wzbic sie do gory a na usta cisnie sie okrzyk. ZABIC!!!!

Sob Lip 18, 2009 18:27 p
kundel
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Lip 19, 2009 18:27 p
niestety gugleto potęga. Dobrze zadane pytanie i przeczesana sieć i można znaleść wiele informacji o danym userze. Jeżeli ktoś ma dość analityczny umysł połączy ziarnko do ziarnka i mamy podstawy do wymuszania. W Gazecie reporterzy w ten sposób wkrecali pedofilów. Natomiast nasze seksualne upodobania, to temat, jak pisał misiek z alkowy i na codzień jesteśmy normalni ( mam taką nadzieję ;c))

Nie Lip 19, 2009 18:27 p
kundel

Miejscowość: Otwock
ja na wszelki wypadek mam odzielnego maila do rejestrowania się na forach o bdsm a oddzielnego do innych spraw. nie korzystam zresztą z portali typu nasza klasa grono itp bo to mi akurat do niczego niepotrzebne.

na stronę mańki wchodzę tylko anonimowo. nie zakładam tam sobie konta bo wiem że zaczęli by mnie tam namierzać. strasznie nie lubią mnie tam a zwłaszcza kapitan bomba a.k.a. kapral petarda hehe

elo

jego fucha na osiedlu to latanie do sklepu chłopakom po browar.

w domu ma swoje królestwo. może się bezpiecznie, anonimowo wypowiadać w sieci.

BO W ŻYCIU NIE MA NIC DO POWIEDZENIA

elo!

Śro Lip 22, 2009 18:27 p
Profil WWW
pies
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Lip 18, 2009 18:27 p
Dajcie no mi adresa na ta jakas manke

Śro Lip 22, 2009 18:27 p
Administrator
Awatar użytkownika

Widmo napisał(a):
Dajcie no mi adresa na ta jakas manke

Poszło na PRIV, ja też muszę się trzymać zasad :) Pozdrawiam.

skype. ADMIN_GRAND

Image

Czw Lip 23, 2009 18:27 p
Profil Album osobistyWWW
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość