Tak jak już wczesniej napisałam na wielu forach jestem obecna od bardzo dawna.Tak jak i na sadomani,ale podobnie jak wiekszosc uzytkowników nie chce mi sie tak pisac z tymi tzw klaonami,pozatym namiezaja uzytkownikow i strasza,ale to juz wszyscy wiedza.Pisze to bo ostatnio studiowałam archiwalne posty fetyszu.I naprawde wspólczuje Nadii ze te psychopatyczne klony sie jej czepiły.
..Na poczatku Nadia oskarzana była przez te babska ze zdjecia które umieszcza na swoim ogłoszeniu to sciagniete fotki modelki reklamujacej sofe.KIedy niewolnicy zaczeli pisac ze wyglad w realu jest ten sam mimo wszstko na siłe wpierali te kłamstwa dalej.Nawet ja w nie wierzyłam.Myslałam ze tak głupich nie ma a tu rozczarowanie.
..Potem wróciła im pamiec i stwierdzono ze znaja Lady Nadie bo pracowała jako panienka w spelunie bytomskiej.90% Domin nie ujawnia twarzy bo nie chce byc rozpoznawalna mimo ze moze nigdy nie miały zadnej przeszłsci.A piekna ,młoda kobieta ujawniła ja publicznie ,przeciez nie nalezy do typu kobiet o których sie łatwo zapomina.Pozatym manka napewno umiesciła jej zdjecia na portalu odloty wystrczyłoby podac miesiac pracy Nadii w kazdej gazetce z tego cyklu znajdziemy jej anons.MUsiała by tez burdel mama posiadac własnoreczny dokument napisany i podpisany przez Nadie o umieszczeniu jej foto na tym portalu.Jednak anonsu jak i pozwolenia nie ma.Pzatym Panienka z agencji gdzie podobno zaabiała 130 zl wyzucałaby i odmawiała by stosunkow za 300 zł plus bonusy.miac mi sie z ciebie manka chce.
..kolejnie stwierdzono ze mieszkała 50 metrów od miejsca gdzie zekomo mogła pracowac.Wypowiedzi NAdi swiadcza o jej wysokim poziomie inteligencji.Lady NAdia pracowała w agencji okrzyknietej zła sława zaraz pod blokiem.z jej wyglądem za 130 zł.

dobre
..pan Rysio przyszedł do Lady Nadii i pozolił jej sie okrasc a o jej istnieniu wiedział z kad radio telewizja. ogłoszenia nigdzie nie miała.Moze pan Rysio jest jasnowidzem
..Niby Nadia obraza inne Dominy.NAwet na tym forum wyrzuciła własnego psa bo bezpodstawnie obraził Domine.Nie miała zadnych skrupułów.W wielu postach pisez ze szanuje inne Dominy bo jak widac one tez nie obrzucaja jej błotem.POprostu sie nie znaja.
nioski.
Lady Nadia wprowadziła młodosc i piekno.Jest inteligentna i sexowna.Rozwineła ten swiat bdsm.Wprowadziła nowe zmiany ,profesjonalne filmy ,jej ogłoszenia widnieja na bardzo wielu portalach o tematyce bdsm za granica.
Na temat agentury w bytomiu powiedziała głosno to co inni od dawna wiedzieli.I to doprowadziło do ataku na nia.Podziwiam jej siłe i odwage.
Jestem całym sercem za toba.Czekam z niecierpliwoscia na
http://www.bdsmworld.pl bo przez ten portal wiele sie zmieni.Popieram cie w100%.I trzymam kciuki .
Anna.