Obecny czas: Czw Wrz 09, 2010 18:27 p

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 37 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następna
 Przemyslenia 
Autor Wiadomość
Domina
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Wrz 21, 2009 18:27 p
Post Przemyslenia
Tak jak już wczesniej napisałam na wielu forach jestem obecna od bardzo dawna.Tak jak i na sadomani,ale podobnie jak wiekszosc uzytkowników nie chce mi sie tak pisac z tymi tzw klaonami,pozatym namiezaja uzytkownikow i strasza,ale to juz wszyscy wiedza.Pisze to bo ostatnio studiowałam archiwalne posty fetyszu.I naprawde wspólczuje Nadii ze te psychopatyczne klony sie jej czepiły.
..Na poczatku Nadia oskarzana była przez te babska ze zdjecia które umieszcza na swoim ogłoszeniu to sciagniete fotki modelki reklamujacej sofe.KIedy niewolnicy zaczeli pisac ze wyglad w realu jest ten sam mimo wszstko na siłe wpierali te kłamstwa dalej.Nawet ja w nie wierzyłam.Myslałam ze tak głupich nie ma a tu rozczarowanie.
..Potem wróciła im pamiec i stwierdzono ze znaja Lady Nadie bo pracowała jako panienka w spelunie bytomskiej.90% Domin nie ujawnia twarzy bo nie chce byc rozpoznawalna mimo ze moze nigdy nie miały zadnej przeszłsci.A piekna ,młoda kobieta ujawniła ja publicznie ,przeciez nie nalezy do typu kobiet o których sie łatwo zapomina.Pozatym manka napewno umiesciła jej zdjecia na portalu odloty wystrczyłoby podac miesiac pracy Nadii w kazdej gazetce z tego cyklu znajdziemy jej anons.MUsiała by tez burdel mama posiadac własnoreczny dokument napisany i podpisany przez Nadie o umieszczeniu jej foto na tym portalu.Jednak anonsu jak i pozwolenia nie ma.Pzatym Panienka z agencji gdzie podobno zaabiała 130 zl wyzucałaby i odmawiała by stosunkow za 300 zł plus bonusy.miac mi sie z ciebie manka chce.
..kolejnie stwierdzono ze mieszkała 50 metrów od miejsca gdzie zekomo mogła pracowac.Wypowiedzi NAdi swiadcza o jej wysokim poziomie inteligencji.Lady NAdia pracowała w agencji okrzyknietej zła sława zaraz pod blokiem.z jej wyglądem za 130 zł. :bye: dobre
..pan Rysio przyszedł do Lady Nadii i pozolił jej sie okrasc a o jej istnieniu wiedział z kad radio telewizja. ogłoszenia nigdzie nie miała.Moze pan Rysio jest jasnowidzem :dreaming:
..Niby Nadia obraza inne Dominy.NAwet na tym forum wyrzuciła własnego psa bo bezpodstawnie obraził Domine.Nie miała zadnych skrupułów.W wielu postach pisez ze szanuje inne Dominy bo jak widac one tez nie obrzucaja jej błotem.POprostu sie nie znaja.

nioski.
Lady Nadia wprowadziła młodosc i piekno.Jest inteligentna i sexowna.Rozwineła ten swiat bdsm.Wprowadziła nowe zmiany ,profesjonalne filmy ,jej ogłoszenia widnieja na bardzo wielu portalach o tematyce bdsm za granica.

Na temat agentury w bytomiu powiedziała głosno to co inni od dawna wiedzieli.I to doprowadziło do ataku na nia.Podziwiam jej siłe i odwage.

Jestem całym sercem za toba.Czekam z niecierpliwoscia na http://www.bdsmworld.pl bo przez ten portal wiele sie zmieni.Popieram cie w100%.I trzymam kciuki .

Anna.

Sob Paź 24, 2009 18:27 p
Domina
Awatar użytkownika

Post Re: przemyslenia
A czasownikowi wstyd sie przyznac ze jest kochankiem albo alfem manki.zrozumiałe :brick:

Sob Paź 24, 2009 18:27 p
pies
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Lip 26, 2009 18:27 p
Zdjęcia: 0
Miejscowość: ŚLĄSK
Pani Annabel ma Pani racje i w pełni zgadzam się z Pani zdaniem chodź nie znam ani przeszłości Pani Nadii ani Dr.Manueli i raczej mało mnie ona interesuje, powiem jedno jak byłem neutralny to jestem ale język Bytomianek mi wcale już nie odpowiada, zamiast zając się swoimi problemami to szukają zaczepek :( :( nic do dać nic ując

Nie Paź 25, 2009 18:27 p
Domina
Awatar użytkownika

Chyba nie tylko ty to zauważyłeś.

uległa trans suka
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Wrz 13, 2009 18:27 p
Tez czytam te bzdury które pisza.Nawet nie maja pojecia o czym pisza.Niby fimów Lady nikt nie widział a jest ich dosyc sporo.Ta anoreksja to przesadzili nawet nie majapojecia jak wyglada kobieta chora na nia.Lady ma piekne szczupłe ciałko.Poprostu chca nakrecic koniunkture ogladalnosci.Hasło Lady Nadia i juz 500 postów wiecej a pisza sami z soba.Ja tez daje sobie spokuj z ujawnianiem na ich portalu bo nie chce miec tych samych problemów co inni.Na ich portal wchodze zeby sie posmiac z marginesu.To zazdrosc ich zjada bo jest mnóstwo powodów na to. :D
Pani szmata wyruchana pizda analna

pies
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Lip 26, 2009 18:27 p
Miejscowość: ŚLĄSK
madzia-TV napisał(a):
Pani szmata wyruchana pizda analna

Madziu spokojnie i uważaj na słowa, wszyscy wiedza co i jak ale nie róbmy tu śmietnika słownego, wiemy ze nasze słownictwo jest bogate żeby inaczej określać :)

kundel

Dołączenie: Wto Sie 25, 2009 18:27 p
Witam bardzo przepraszam ze pisze ale mam rowniez swoje przemyslenia mysle ze Pani Nadia nie zaglada na forum poniewaz nie odpisuje na pytanie ktore zadalem jesli sie myle to przepraszam a pozatym jest duzo postow na temat Bytomia nie wiem o co chodzi w tym temacie ale to jest nudne kazdy zabiera glos na ten temat chociaz z tego co czytalem to ten temat mial byc zamikniety moze mi ktos wyjasni o co chodzi.Pozdrawiam

Pią Paź 30, 2009 18:27 p
Domina
Awatar użytkownika

mały spokojny widocznie za mały jestes aby to zrozumiec.Jesli uwaznie przeczytałbys forum znalazł bys odpowiedzi na swoje pytania.Jak widze Lady znalazłanawet specjalistke by wam doradzała.Nie zastanawia cie tadlaczego Lady odpowiada wszystkim oprócz ciebie.Twój haos zasmica forum.

Sob Paź 31, 2009 18:27 p
kundel

Dołączenie: Wto Sie 25, 2009 18:27 p
Post Re: Przemyslenia
Bardzo dziekuje za odpowiedz chociaz mialem nadzieje ze wypowie sie Pani Nadia i bardzo mi zalezalo na informacji na temat scatu ale chcialem sie umowic na sesje z Pani Nadia ale jesli robie tylko chaos na tym forum to bardzo przepraszam i prosze o wybaczenie wiecej nie bede zabieral glosu jeszcze raz przepraszam

Administrator
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Maj 09, 2009 18:27 p
Miejscowość: Kraina Lady Nadii
Post Re: Przemyslenia
maly spokojny napisał(a):
Bardzo dziekuje za odpowiedz chociaz mialem nadzieje ze wypowie sie Pani Nadia i bardzo mi zalezalo na informacji na temat scatu ale chcialem sie umowic na sesje z Pani Nadia ale jesli robie tylko chaos na tym forum to bardzo przepraszam i prosze o wybaczenie wiecej nie bede zabieral glosu jeszcze raz przepraszam

Nie no nie o to chodzi... tylko czasem odpowiedź jest już na forum :)
A co do Lady Nadii, wiem, że ostatnio ma mało czasu by spędzać go na Forum :( sesje sesje i jeszcze raz sesje.

skype. ADMIN_GRAND

Image

Profil Album osobistyWWW
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 37 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość