Obecny czas: Wto Wrz 07, 2010 18:27 p

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna
 FORUM DLA WYBRANYCH 
Autor Wiadomość
Administrator
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Maj 09, 2009 18:27 p
Zdjęcia: 0
Miejscowość: Kraina Lady Nadii
Post FORUM DLA WYBRANYCH
Głównym celem naszej Pani, zakładając to Forum było zjednoczenie pewnej, ścisłej grupy miłośników BDSM. Nie chodzi tu o zjednoczenie zwolenników jej Osoby, a ludzi o podobnych zainteresowaniach. Tematyka forum jest znana, zasady jasno określone, dlatego też 01.09.2009 zostanie przeprowadzona selekcja użytkowników. Na forum pozostaną tylko Ci którzy wykazują chęć poznania Naszej Pani i jej spostrzeżenia na BDSM, jak i Ci którzy po prostu chcą się zagłębić w swoich fantazjach.

Jak zapewne zauważyliście , to Forum ma nieco inne zasady użytkowania niż większość tego typu for. To jaką podejmiecie decyzje zależy tylko od Was, czy będziecie chcieli zostać i poznać zdanie i fantazje naszej Pani jak i innych użytkowników tego Forum, odciśnie BDSM czy opuścicie je.

Dla sprostowania dodam że nie chodzi tu o pisanie nieskończonej ilości postów, dodawanie zdjęć, filmów etc. Chodzi tylko o to abyście wyrażali swoje fantazje i chęć podzielenia się nimi.

Wszystkie pytania, opinie i wątpliwości proszę kierować w tym temacie.

skype. ADMIN_GRAND

Image

Czw Sie 06, 2009 18:27 p
Profil Album osobistyWWW
pies
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Lip 26, 2009 18:27 p
Miejscowość: ŚLĄSK
Post Re: FORUM DLA WYBRANYCH
masz Adminku racje tez zauważyłem ze nie prowadzimy dyskusji tylko nie ktorzy jada na galeriach i bez sensownych postach (sam tez kilka zrobiłem) ale wolał bym pisać o czym niż tylko jakieś filmiki nie wiadomo czy wogule się komuś podobają czy tylko jestem sam co lubię takie tematy, jak sobie mam wklejać to mogę obejrzeć i skasować myślałem że jak wkleję coś ostrego będzie jakiś odzew ze tak jest źle czy dobrze wogule tak jak by nikt nie widział tego wszystkim wszytko się podoba nie raz się czuje jak bym był sam z Pania Nadia i tobą nasz Adminku, wiem że są tu uległe osoby ale chyba nie aż tak żeby nie mieć swojego zdania. Wiadomo że nasza Pani Nadia ma zawsze racje ale my możemy mieć różne zadania miedzy nami, opisy i rożne nasze rozmowy będa tez jakimś poznaniem nas przez nasza Panią chyba ze kazdy z nasz jest tylko po to żeby filmik sobie obejrzeć i na tym koniec.

ps. może sobie zaraz nagrabię ale tak mi sie wydaje ze tak podchodzimy nabazgramy i dostaniemy nagrodę <hepi> ale chyba nie na tym to polega

Czw Sie 06, 2009 18:27 p
kundel

Dołączenie: Pią Lip 17, 2009 18:27 p
oboje panowie macie racje. Po to w koncu powstało forum by ludzie wypowiadali sie na różne tematy, przedstawiali swe pragnienia, fascynacje a także jednocześnie pomagali sobie nawzajem odpowiadając na różne tematy. Forum to pełni role takiej jakby szkoły, w których osoby uległe poznają różne nowe tematy i uczą sie czegoś nowego od innych użytkowników. Każdy powinien mieć swe zdanie i umiec (chcieć) je tutaj przedstawić....
A to, że w ostateczności LN ma zawsze racje to chyba dla każdego oczywiste :mmm:

Pią Sie 07, 2009 18:27 p
szczeniak

Dołączenie: Czw Maj 21, 2009 18:27 p
Drogi Adminie,
Rozumiem zamysł i koncepcję zasad na forum,ale czy nie sądzisz że efekt może być zgoła odmienny od zamierzonego ?

Obym nie miał racji, bo forum zupełnie ładnie się napędziło i przeczytanie wszysktkich nowych postów zajmuje już w tej chwili sporo czasu. PRzypuszczam że selekcja może doprowadzić do stworzenia się grupki która bez mieszanej krwi nie będzie w stanie tworzyć nowych wątkow wizji gdyż zaszufladkowana w swoich fantazjach będzie się tylko i wyłącznie wokół nich kręcić.

Była kiedyś taka strona www.obcxxx.net która działała wyśmienicie do czasu założenia użytkowników mniej i bardziej ważnych tzw. VIPów.

Strona straciła pęd i moc, bo tym zakwalifikowanym do drugiej grupy nie chciało się czytać ciągle tego samego (aktualizacje były dla wybranych), natomiast niewiem dlaczego ale i z biegiem czasu na statku VIPów doszło do rozłamu.

Strona przestała istnieć, lub jest na drodze do tego...

Proszę by Pani przemyślała jeszcze raz tą decyzję a Ty byś pomyślał na sprawę z nowego punktu widzenia.

Acha: jeszcze jedno. .. Użytkownicy są różni - jedni dużo piszą a drudzy w ogóle lub niewiele (sam zalicząm się do tej grupy) - i nie wynika to z lenistwa a ciekawości poznawania opinii i nowych postów. myślę że szufladkowanie mnie jako osoby która nic nie wnosi to dalece pochopne.

Po 1. zawsze jest prawdopodobieństow że do przelania kilku slów zmusi mnie post jak Twój

2. Forum dzięki nawet takim osobom żyje... czego nam wszystkim tutaj życzę...by żyło jak najdlużej. o jest jednym i właściwie jedynym na ktore wchodezę.
pzr.
p.

Sob Sie 08, 2009 18:27 p
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraina Lady Nadii
ODYS_ - nie sposób się z tobą nie zgodzić.

Jak to do końca będzie, to już nie ode mnie zależy. Wiadomo jednak, że w pierwszej kolejności, poleca Ci, co się w ogólne nie zalogowali po rejestracji.

skype. ADMIN_GRAND

Image

Profil Album osobistyWWW
pies
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Lip 26, 2009 18:27 p
Miejscowość: ŚLĄSK
ODYS_ moment moment uważasz że jak nie udzielasz się w rozmowach tylko czytasz to znaczy że się udzielasz powiedz mi jak bo ja nie widzę jakiegokolwiek sensu nie mówię o klapaniu postów za postem na byle co i o byle czym, załóż jakiś post żeby chwycił i ludzie się wypowiadali a nie mówisz ze czytasz ja nie mam pomysłu na posta może myślę ze mam ale to nie jest to wole się później dopisać. Myślę że Adminkowi chodzi o selekcje naturalna i ja popieram jego działanie nie ważne są miliony użytkowników ale piszący i rozumiejący nasze klimaty a nie klepanie postów żeby mieć wejściówkę na filmy naszej Pani Nadi

szczeniak

kiler1980 napisał(a):
ODYS_ moment moment uważasz że jak nie udzielasz się w rozmowach tylko czytasz to znaczy że się udzielasz powiedz mi jak bo ja nie widzę jakiegokolwiek sensu nie mówię o klapaniu postów za postem na byle co i o byle czym, załóż jakiś post żeby chwycił i ludzie się wypowiadali a nie mówisz ze czytasz ja nie mam pomysłu na posta może myślę ze mam ale to nie jest to wole się później dopisać. Myślę że Adminkowi chodzi o selekcje naturalna i ja popieram jego działanie nie ważne są miliony użytkowników ale piszący i rozumiejący nasze klimaty a nie klepanie postów żeby mieć wejściówkę na filmy naszej Pani Nadi

Stary, bez obrazy - Ty to widzisz raczej od jednego podwórka "każdy sobie rzepkę skrobie" (czego można było się spodziewać po większości osób na tym forum), a moje podejscie jest hm.... w skali makro. Oczywiście o dalszych losach zdecyduje /lub już zdecydwała/ Lady Nadia.

kundel

Dołączenie: Pon Maj 18, 2009 18:27 p
Hmmmm. Cóż, wróciłem znów po kilkudniowej nieobecności i tak sobie czytam i czytam i czytam i się zastanawiam. Jako, że najbystrzejszy nie jestem trwa to trochę a moje przemyślenia są tylko moje, być może jednak nie jestem w nich osamotniony.

Primo: Jedną rzeczą jest wywalanie bootów i userów co się zarejestrowali i nigdy nie zalogowali, to czyszczenie forum zwyczajne, ot by usunąć śmieci eeeee, tylko ze mną się nie rozpędzić! :D Proszę. :D Czymś zaś zupełnie innym tworzenie grup VIP, ograniczanie dostępu nowym osobom etc. Każde forum na necie ma swoje mniej lub bardziej wyselekcjonowane grupy, jednak nie spotkałem się z takim, które wywalało by mało uczestniczących w życiu forum Userów. Co oczywiście nie znaczy, że to takim być nie może, ale nie ukrywam iż sądzę że byłby to krok w złą stronę. No, ale każdy robi ze swoją własnością co tam chce.

Secundo: Nie wiem jak Wy, ale ja, przy całym szacunku do Lady N., nie poddaję swej skromnej, robaczywej osoby Jej wszechmocnym decyzjom i nieco się wszystkim tu dziwię. Żeby być dobrze zrozumianym mówię o tych wpisach z gatunku "I tak Lady wie lepiej..." "I tak Lady sama zadecyduje...". To znaczy ja rozumiem, że Lady, jak każda osoba podejmuje jakieś decyzje. Jako właścicielka tego Forum ma rzecz jasna pełną moc decyzyjną. W ramach Forum. No ale Wy tak jakby w moim odczuciu szerzej to pojmujecie i wyrażacie. No, chyba że wszystkich Was to kręci... :D W takim przypadku przepraszam za wtręt :D

Tertio: Nie ma. Tu Was wszystkich pozdrawiam i wyrażę swą nadzieję, że Forum nie zamrze przez zmiany.

Pozdrawiam
s
.

Nie Sie 09, 2009 18:27 p
szczeniak

smiec3 napisał(a):
Hmmmm. Cóż, (...)

Primo: (...) jednak nie spotkałem się z takim, które wywalało by mało uczestniczących w życiu forum Userów. Co oczywiście nie znaczy, że to takim być nie może, ale nie ukrywam iż sądzę że byłby to krok w złą stronę. No, ale każdy robi ze swoją własnością co tam chce.

Secundo: (...) "I tak Lady sama zadecyduje...". To znaczy ja rozumiem, że Lady, jak każda osoba podejmuje jakieś decyzje. (...)s
.

Hej,

Nie mogę się nie odnieść skoro to ewidentnie pojechane po moim wpisie - pisząc o tym że Lady Nadia sama zdecyduje - mam na myśli dokładnie to samo co Ty.

Co do reszty - cieszy mnie że masz podobny pogląd na sprawę jak ja.

Pzdr
P.

kundel

Miejscowość: Otwock
ja widzę to tak:

sama selekcja to nie wszystko. trzeba jeszcze przekonać ludzi żeby pisali z sensem a nie tylko nabijali sobie posty. trzeba zadziałać na nich żeby postawili na jakość a nie na ilość. ale widzę też że jest tu kilka osób mających coś ciekawego do powiedzenia. nie będę wymieniać bo nie chodzi tu o to żeby cukrować sobie nawzajem. w każdym razie puki jest tu grono konkretnych osób to wszystko jest oki.

najbardziej to tu szpiedzy grubej na samym początku się popisywali swoim kretynizmem ale widzę że już dali sobie spokój.

druga sprawa to jeszcze do obgadania. chodzi o jakąś strefe vip tak jak tu pisaliście w tym temacie. wtedy tam by mieli dostęp tylko sprawdzeni urzytkownicy. dla mnie ciekawe jest to co Lady Nadia ma nam do przekazania. ale rozumiem to że nie pisze wszystkiego bo nie ma ochoty żeby wszyscy to czytali. przez ten cały syf na polskich forach mało Domin wypowiada się publicznie. a szkoda.

jego fucha na osiedlu to latanie do sklepu chłopakom po browar.

w domu ma swoje królestwo. może się bezpiecznie, anonimowo wypowiadać w sieci.

BO W ŻYCIU NIE MA NIC DO POWIEDZENIA

elo!

Profil WWW
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość